Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

LIBEREC: Láďa Hruška – Průšvihy drzého záškoláka

12. 12. 2019 16:00 17:00

Prusvihy 1200x628 2

Miky Marný je úplně normální šesťák. Nesnáší učení, protože na světě je přece spousta užitečnějších věcí než sedět jako bábovka nad úkoly! Průšvihy drzého záškoláka, knížku oblíbeného reportéra Ládi Hrušky určenou všem správným klukům i holkám, vám představíme v Luxoru. Chybět nebude ani autorské čtení a beseda! Tak ahoj v Luxoru!

Miky Marný není ve škole ani za školou vůbec marný! Je to úplně normální šesťák. Nesnáší učení, protože na světě je přece spousta užitečnějších věcí než sedět jako bábovka nad úkolama. Občas dostane poznámku, jelikož je někdy drzý, a sem tam zajde i za školu. Nejvíc ale o víkendu – školník totiž zapomíná vypínat wi-finu, takže si tam Miky může hrát na tabletu, když to má doma zrovna zakázaný! Hlavně je ale Miky správnej kluk, co má spoustu bezva kamarádů s kupou problémů. Ještě že si Miky dokáže se vším poradit! A poradí i tobě –jak si vyrobit vlastní jedlý sliz a super kryt na mobil nebo jak zatočit s pupínkama na ksichtíku. A to se cóóó? Vyplatí!!! Kniha je určená čtenářům od 8 let.

Podrobnosti

Datum:
12. 12. 2019
Čas:
16:00 – 17:00

Knihkupectví Forum

OC Forum
Liberec, 46001 Česká republika
+ Google Mapa
487 919 941

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.