Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Křest knihy Řeka zázraků a beseda s Vladimírem Kořenem

15. 5. 17:00 18:00

krest 1200x628

Srdečně vás zveme na křest povídkové knihy Vladimíra Kořena Řeka zázraků. Následovat bude i beseda s autorem. Akce se koná ve středu 15. května od 17 hodin v kavárně Paláce knih Luxor (Václavské nám. 41, 1. patro) v Praze.

Hosty budou Lucie Výborná, Jana Doleželová, Jan Smigmator a Daniel Kvasnička.

Vstup je zdarma.

9788076701724

S touto knihou otevřete vnitřní svět moderátora oblíbeného televizního pořadu Zázraky přírody Vladimíra Kořena. Dvanáct strhujících povídek Vás jako řeka provede padesáti lety života. Mění se kulisy, lidé i pocity. V detailech a s otevřeností, kterou nenajdete v bulvárních novinách, kterou nevidíte v televizních zprávách. Příběhy se rodí mezi domy lázeňských Teplic, mezi horami Českého středohoří, mezi skalami kokořínského a řepínského dolu. Projdete se velínem zpravodajství České televize i kanceláří říčanské radnice. Zažijete jízdu oranžovým trabantem nebo červenou škodovkou včetně nesčetných nehod. Dotknete se významných okamžiků naší historie od vítězství českých hokejistů v Naganu po útok na mrakodrapy v New Yorku. Ale budete také u narození čtyř dětí a též u mužského porodu. Zažijete drama šachových i životních partií. Hlavně se ale budete procházet po břehu nádherné řeky Ohře, která se během padesáti let osudově mění. Své příběhy si najdou maminky, babičky, rybáři, milovníci a ochránci přírody, šachisté, vášniví čtenáři i poklidní sběratelé poštovních známek. Je bohatá, jak jen může život být. Vždyť každý žijeme Řeku zázraků. Můžete ji vidět. Stačí otevřít.

Palác knih Luxor

Václavské náměstí 820/41
Praha 1, 11000 Česká republika
+ Google Mapa
296 110 372

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.