Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

KLÁŠTER SV. ANEŽKY ČESKÉ: Lenka Klicperová a Markéta Kutilová – Poslední zapálí vesnici

22. 7. 2021 18:00 19:00

posledni zapali vesnici banner Luxor 1200x628

Novinářky Lenka Klicperová a Markéta Kutilová společně podnikly mnoho cest do válkou zasažených míst. Jejich reportáže, články a fotografie pravidelně vycházejí v českých i zahraničních médiích. Na svém kontě mají už i několik knih. Ta nejnovější je z oblasti Náhorního Karabachu.

27. září 2020 zaútočil Ázerbájdžán podpořený Tureckem na oblast Náhorního Karabachu. Enkláva, kterou posledních 30 let kontrolovala Arménie, vzdorovala 44 dní. Markéta Kutilová a Lenka Klicperová se do Karabachu vypravily v první den útoku, byly tam na konci války a opět se tam vrátily v lednu 2021, aby přinesly výpovědi civilistů o válečných zločinech Ázerbájdžánu.

Klášter sv. Anežky České

U Milosrdných 17
Praha 1, Česká republika
+ Google Mapa

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.