Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Exkluzivní večerní prodej senzace Čtvrté křídlo

25. 3. 17:00 19:00

ctvrte kridlo pozvanka vecerni banner 1200x628 FB Blog Luxor

Přijďte si pro fantasy megahit jako první!

Netrpělivě vyhlížíte den, kdy konečně vyjde česky světová fantasy senzace Rebeccy Yarros Čtvrté křídlo? Potom pro vás máme skvělou zprávu: Na 25. března, tedy předvečer oficiálního spuštění prodeje, totiž v Luxoru chystáme exkluzivní večerní prodej!

Prodej začíná přesně v 17:00 a je vůbec první možností zakoupit český překlad Čtvrtého křídla, a tak ho mít dříve než všichni ostatní. Přijďte si pro svůj výtisk!

Na památku si také můžete udělat jak s velkou maketou knihy, tak i drakem – a nebude chybět ani moderátorka v tematickém převleku. A první nakupující navíc dostanou záložku jako dárek.

9788025366882

O knize:

Žhavá dračí fantasy, která uhranula svět!

Dvacetiletá Violet Sorrengailová měla nastoupit do kvadrantu písařů a strávit život mezi knihami. Její matka, nesmlouvavá velící generálka, jí však nařídí, aby se připojila ke stovkám kandidátů toužících dostat se mezi navarrskou elitu: dračí jezdce. Violet chybí trénink, navíc je menší než ostatní a draci se s „křehkými“ lidmi nespojují. Spálí je! Proto bude potřebovat všechen svůj důvtip, aby obstála. Brzo ale zjistí, že z Basgiathské válečné školy vedou jen dvě cesty ven: absolvovat, nebo zemřít.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.