Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Deník ze života s Alzheimerem: křest knihy

5. 10. 2021 17:30 18:30

denik ze zivota s alzh bannery krest banner Luxor 1200x628 2

Deník ze života rodiny navštívené „panem Alzheimerem“ doplněný komentáři odborníků, který může sloužit jako průvodce i nástroj pro pochopení obtížné situace, pokřtíme v Paláci knih Luxor.

Autorka přibližuje v podobě krátkých, často velmi osobních deníkových zápisků celých deset let náročné péče o nemocnou maminku – co se dělo od chvíle, kdy „nezvaný host“ poprvé zaklepal na dveře jejích rodičů, až do okamžiku, kdy se s maminkou navždy rozloučila. Ke každé kapitole emočně silného příběhu jsou připojené komentáře odborníků, kteří autorčiny popisy doplňují o vlastní náhled na věc a odborné rady, podložené nejmodernějšími poznatky jednotlivých disciplín. Dozvíte se například, jak správně reagovat na agresivitu nemocného, jak nastavit denní řád, jak se zachovat, když váš blízký přestává dbát o hygienu, a v neposlední řadě také to, jak pečovat o vlastní duševní i tělesné zdraví a jak při službě druhým nezapomínat na sebe.

Palác knih Luxor

Václavské náměstí 820/41
Praha 1, 11000 Česká republika
+ Google Mapa
296 110 372

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.