Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

OSTRAVA: Autogramiáda hokejistů HC VÍTKOVICE RIDERA

8. 2. 2023 17:00 18:00

luxor hc vitkovice blog 1200x628 optimized 1

Že knihy přispívají k rozvoji ducha, to je známá věc – v Ostravě ale dokonce i toho sportovního! Knihkupectví Luxor je totiž hrdým partnerem hokejového klubu HC VÍTKOVICE RIDERA. Srdečně vás proto zveme na autogramiádu hokejových hráčů, která proběhne ve středu 8. února 2023 v 17:00 u Luxoru Nová Karolina.

Svou účast přislíbilo několik největších hvězd týmu HC VÍTKOVICE RIDERA – můžete se tak těšit třeba na brankáře Aleše Stezku, obránce Mária Grmana a Juraje Mikuše nebo útočníky Petera Muellera, Petera Kriegera, Robertse Bukartse, Dominika Lakatoše, Rostislava Marosze a Lukáše Krenželoka. Na místě budete mít možnost se s každým z nich vyfotit a nechat si podepsat jak donesené předměty, tak i karty hráčů. Ty pro vás na autogramiádě budou k dispozici.

Akcí vás provede moderátor klubu HC VÍTKOVICE RIDERA.

Těšíme se na vás 8. února v 17:00 přímo před Luxorem Nová Karolina v Ostravě (2. patro obchodního domu Forum).

Knihkupectví Nová Karolina

FORUM NOVÁ KAROLINA
Ostrava, 70200 Česká republika
+ Google Mapa
597 490 996

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.